Vi ”dagisfröknar” jobbar varje dag för att se till att vovvarna som vistas här på dagis har det så bra som möjligt! Vårt största intresse är hundar och vi är alla lika glada för att vi har möjlighet att jobba med detta.

linda2

Linda Pers

Jag är född -84 och kommer ursprungligen från Hjortnäs i Leksand där jag alltid var omgiven av djur. Bor i Dalvik med min sambo Jan och hundarna Viggo (Flatcoated Retriver, född -10), Mynta (Jaktlabrador född -11) och Nilla (Jaktlabrador född -14). Vi är ofta ute i skogen och jakttränar och har det roligt med trix och konster. Har alltid haft ett brinnande intresse och varit väldigt aktiv med kurser tillsammans med mina hundar.

Har bl.a. gått kurser i hundens språk och beteende, ledarskap, inlärning, stress, aktivering, hälsovård, vanliga sjukdomar, kantarell sök, apportering, lydnad och viltspår. Apporteringen är det jag brinner mest för då det är de jag tränar mest med mina hundar. När jag går kurs väljer jag att gå för dom som har ett nytänk i hur man tränar hundar, instruktörerna som jag gått för är te.x. Eva Bodfäldt, Eva Thorén Söderström och Grethe Eklund.Jag är utbildad Instruktör på Hundcampus i Hällefors där man enbart tränar hundarna med positiv förstärkning och använder klicker-tänk.

johanna-2

Johanna Dicander

Jag är född -95 i Borlänge och bor nu i Grycksbo med min sambo Marcus och våran Blade (Flatcoated Retriver -14). Flyttade till Grycksbo sommaren -14 efter att ha bott i Östersund i tre år där jag gått en hästskötarutbildning. Så att få jobba med hundar tycker jag är väldigt likt sättet att jobba med hästar på.

På fritiden tycker jag om att träna och vara ute i skogen. Vi har precis börjat träna lite jakt och sök med Blade, vilket är något jag tycker är väldigt skoj. Att få jobba ihop med hunden och se hur den verkligen vill arbeta och har kul är något jag värdesätter!

Att få jobba på Kopparjycken gör att jag får lära mig väldigt mycket om hur man arbetar med hundar. Det betyder väldigt mycket för mig att kunna ha det här jobbet där jag känner att jag utvecklas och får jobba tillsammans med alla dem här djuren. Har nyligen gått en hunddagis utbildning, där vi gått igenom hundens beteende i flock och med människan. Denna kurs gick jag för att få mer förståelse och djupare inlärning om hunden och oss ihop.

 fanny

Fanny Mårts

Jag är född vintern -97 och bor i Stora Skedvi.
2013-2016 studerade jag Djurvård inriktning hund på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik.Genom skolan har jag gått en hel del hundkurser som tex, klicker, Nose Work, beteende, agility, lydnad, balansbollträning mm, och jag har påbörjat min Grundmodul.

Jag har stort intresse för drag och har gröntkort i det.

På fritiden är jag väldigt aktiv och mitt störta intresse är alla slags djur, och när det gäller hund så har jag provat på det mesta tack vara min skola och jag brinner jag för det mesta bara hunden tycker det är kul.

Vid min sida har jag Vera -07 som är stövare, jämte och gråhund. Sen har vi Skrollan -11 som är Chihuhahua och Shihi-tzu.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *